2015. október 14., szerda

VERSENYEK - HÁZON BELÜL

Miután újra visszaszoktunk, vagy épp az elsősök, újak megszokták a kollégiumot, ideje volt, hogy el kezdjünk versengeni egymással.
A  relatív jó időt kihasználva lezajlott a focibajnokság. Nagy küzdelem és viszonylag kevés gól jellemezte a meccseket. Nagy csatában 11-es, akarom mondani hetes rúgásokkal végül is az ötös csoport diadalmaskodott, bár a kettesnek jobb volt a gólkülönbsége.
A dobogó alsó fokát a hármas csoport érte el, mögöttük a sorrend: egyes - hatos - négyes csoport.
A következő versenyszámokban az erő számított, előbb az egyes csoport által megrendezett fekvőtámasz versenyen, majd a DT által levezényelt szkanderbajnokságon is dominálhattak a csoportok erős emberei. Vagy épp, akik ráértek... Mert ezeken a versenyeken már nem volt teljes a részvétel.
A fekvőtámasz versenyt a hatos csoport nyerte meg, második a hármas lett, harmadik pedig az ötös. A négyes és a kettes nem vett részt, így pontokat sem kapott.


A szkander-bajnokságon Smigróczki Bence győzött (5. csoport), megelőzve Vincze Viktort (3. csoport) és Karczagi Attilát (2. csoport). Negyedik lett Godó Ákos (6. csoport), míg 5. az egyes csoport újonca: Tóth Richárd.


Kedd este, 13-án újabb csapatsportágban - floorball - versenyezhettek a kollégisták, a 2. csoport nem túl profi szervezésében (kivétel a plakát). Mindössze 3 csapat jelent meg, most az egyes és a hármas csoport nem képviseltette magát. Az ötös csoport lelkes, érett játékkal mindkét meccsét behúzta, így nyert a szintén nagyon lelkes, és igen remek szurkolókkal bíró négyes előtt, míg a hatos nagyon kulturált, de fizikai erőt nélkülöző játéka a 3. helyre volt elég.

 A hangulat, az igen...

Az összetett állása: (felül a csoport száma, alul a pontjainak száma)
 1.  2.  3. 4.  5.  6.
14 20 17 6 26 15
További képek a Kolexpress facebook oldalán!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése