2015. szeptember 29., kedd

Eged-futás 2015.

REGISZTRÁCIÓ - ELIGAZÍTÁS - RAJT - FUTÁS - PIHI - FUTÁS - EREDMÉNYHIRDETÉS
Az időjárást előrejelző oldalak ellenére csütörtökön még szép idő fogadta szokásos versenyünkre érkezőket. Az idő mellett természetesen a szervező diákság is foglalkozott a megérkező versenyzőkkel: regisztrálták, rajtszámot adtak, és vízzel is ellátták őket. Ritka esetként mindenki időben becsekkolt, így Kis tanár úr eligazítása után Sebestyén tanár úrnak még húznia kellett az időt és a versenyzők idegrendszerét, hogy pontban háromkor elrajtolhasson a szokásos pisztolylövésre a mezőny. Amely igen népes volt. 41 fiú és 22 lány nevezett.
A futók tehát nekiveselkedtek, útvonalfelelőseink gondos ODA figyelése mellett. Sajnos néhányan a VISSZA figyelésre már elhagyták 'őrhelyüket', szerencsére nem lett probléma, de ez nem volt szép tőlük, és így TŐLÜNK.
A lankás, és kevésbé lankás domboldalak, az aszfalt, a köves út, és a többi kellemetlenség idén is szedett áldozatokat, négy lány feladta a versenyt, de az igazi dráma csak később jön.
A kellemes napsütésben Ducsai tanár úr számos fotót lőtt a futókról, akik közül már a tapasztaltak tudják, nemcsak a felfelé út nehéz, hanem a lefelé is. A verseny egyéni része végül nem lett szoros, és a csapat elsőség kérdése sem volt kérdés a fiúknál főleg. A gyorsabbik nem képviselői között a Neumann és a Wigner két-két csapata kiemelkedett a mezőnyből, és szép sormintát alkotva Neumann 1, Wigner 1(Koseczky Máté, Szőke Tamás, Szőke Zoltán), Neumann 2, Wigner 2 (Fehér Zalán, Lokonszki Márk, Veréb Ádám) sorrendben érkeztek be.Míg az első csapatok között 10 perc különbség volt, addig a 2. csapatok között csupán 24 másodperc. Ötödik helyre az Eventus legényei futottak be, de akár 3.-nak is tekinthetjük őket a kollégiumokat tekintve. A mieinknek jár a gratuláció, jövőre ideje lenne visszavenni a trónt a Neumanntól!
A NEM TELJESEN BOLDOG GYŐZTESEK
2. HELYEZETT CSAPATUNK

A DOBOGÓS FIÚK FUTÁS KÖZBEN
Fiú egyéniben a Neumann duplázott, Szabó Bence lett az első, Papp Alex, a tavalyi győztes pedig a második. A dobogó alsó fokára a mi fiúnk, az ifjabb Szőke, a Zoltán ért fel. Az eredményhirdetésen azonban a győztes már csak részben volt jelen, ekkor már a mentőautóban feküdt, ugyanis rosszul lett. Szerencsére nagyobb baj nem lett, kollégiumvezetőnk pedig telefonon gratulált a győztesnek.
A lányoknál a tavalyi győztes feladni kényszerült a versenyt. Egyéniben így is Neumannos győzelem született, Zákány Hanna érkezett elsőként, mögötte két Gárdonyis futott be: Vági Vanessza és Misi Karina, s a csapatversenyt is ők nyerték a Neumann és az Eventus előtt.
BOLDOG GÁRDONYISOK

A DOBOGÓS LÁNYOK FUTÁS KÖZBEN
A mieink idén jól teljesítettek, jó versenyt futottak a Neumannal és önmagukkal. Gratulálunk Nekik innen is, valamint köszönetet mondunk a szervezőknek is! Jövőre találkozunk!

PÓLÓBAN ÉS ANÉLKÜL
4 FUTÓNK VERSENY ELŐTT ÉS UTÁN


SEGÍTŐK AZ EGEDEN

SEGÍTŐK AZ UTAKON
További képek a honlapon: http://wignerkollegium.hu/15-egedfutas  és a facebook oldalunkon az Eged 2015 albumban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése