2014. szeptember 7., vasárnap

Nyomtatványok, beírások, amiket hozni kell

A hét közbeni sajnálatos betegséghullám miatt sokan hazatávoztatok, így lehet egyes papírokat nem kaptatok meg a nevelőtanárotoktól.
Tehát, aki még nem adta le a kollégiumi tagsági szerződését, az mindenképp hozza vissza, gondviselőjével aláíratva. (Nem szükséges két külön lapra nyomtatni.) Ezt a dokumentumot csak így tudjuk elfogadni.
Aki  lemondaná egyes napokon az étkezését, kellő indokkal, annak az étkezés lemondás nyomtatványt kell kitöltenie és aláíratnia. Amennyiben nem tudtok nyomtatni, akkor ezt most kézzel is megírható, de fontos a szülői aláírás. Fontos megjegyzés, hogy az étkezési kedvezményt igénylők nem mondhatnak le ebédet a törvényi szabályozások furcsasága miatt.
Ha már kedvezmény, aki igénybe venne, de még nem adott le nyilatkozatot, annak most kell hoznia, mert különben 100 %-ot fog fizetni. Ehhez mindenképpen a formanyomtatvány kell, de ideiglenesen megfelel a kézzel írott is, de kövessétek a gépen látottakat.
Szintén hozni kell az eszközhasználati engedélyt a nagy értékű készülékekhez. Kézzel írva is megfelel egyelőre, de itt is használjátok a sablont.
A szükséges nyomtatványok innen pdf formátumban letölthetők, megtekinthetők, kinyomtathatók: https://drive.google.com/folderview?id=0Bwssv6mYw-_8dVRFM1J0VERZS1U&usp=sharing

Hétfőtől térítési díj befizetés, 22 nap lesz a hónapban, és a 2000 forintos kollégiumi hozzájárulást is ezzel együtt kell Zsuzsa néninél rendezni.
Ha már hétfő! Aki hétfőn fog rendszeresen visszaérkezni, az írassa be az ellenőrzőjébe (ha nem vitte haza, akkor egy külön lapra)!
Azt is írassátok be, ha van a tanulási időbe belenyúló programotok (pl. edzés, különóra, stb.). /Az órarendi ütközéseket majd egyeztetitek./
Végül a 2. heti menü:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése