2014. május 3., szombat

SZUPER SZPARTAKIÁD

Tavasszal minden évben megrendezésre kerül a város kollégiumai között egy nagy sportvetélkedő - a szpartakiád. Idén már a tavaszi szünet előtt sor került volna rá, de akkor a rossz idő miatt elhalasztották. Bár a szünet alatt nem úgy nézett ki, hogy az április 28-ra áttett napon szép idő lenne, de végül az égiek megkönyörültek. Sőt! Talán az égiek is segítettek abban, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el kollégiumunk.
Persze ne vegyük el a dicsőséget a társainktól! Kezdjük a focistákkal! Oly sok balszerencsés év után, végre kijött a lépés! A Nagy Péter, Bojtos Ádám, Sőti Gábor, Tóth Barnabás, Óvári Bence, Czene Erik, Keszte Márton, Gulyás Viktor, Batki Martin, Oláh Tamás kerettel felálló fiúk diadalmaskodtak!
Ugyancsak első helyet értek el street-ball kategóriában kollégistáink, egészen pontosan a Bocsi Krisztián, Brukner Gábor, Cserneczki Sándor, Csapó Dénes alkotta négyes.
Szkanderben Czank Ádám második lett,  Kovács Péter pedig zárófellépésén negyedik helyezett lett.
Futóink is kitettek magukért. 100 méteren a képzeletbeli dobogó 2. fokára Szőke Zoltán, a 3.-ra Keszte Marci állhatott fel. A Tóth Barnabással és Bojtos Ádámmal kiegészült 100-as váltó ezüstérmes lett.
Ugyancsak ebből az éremből kapott Magyar Levente 400 méter, Szőke Zoltán pedig 1500 méter lefutása után.
Ezek az eredmények végül az összetett második helyére repítették a csapatot. Gratulálunk mindenkinek, és kívánjuk, hogy Kis Sándor tanár úrral jövőre megint ilyen szép eredményeket érjenek el!
Erre ráadásul sok esély van, hiszen mindössze négy végzős volt a keretben. Idén úgy látszik jól sikerült a kiválasztás, nemcsak haveri alapon jutottak egy 'potya' naphoz az érintettek, derekasan megszolgálták az igazolt hiányzást!

További képeket a Kolexpress facebook oldalán találhattok: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.736894109684776.1073741845.614318791942309&type=1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése