2014. február 27., csütörtök

Kollégiumi Kulturális Fesztivál


2014. február 25-én, azaz kedden került megrendezésre a Megyei Kollégiumi Kulturális Fesztivál. 13 kollégium, közel 100 diákja mutatott be műsorszámokat. Ahogy tavaly, úgy idén is közöttük voltak a mieink is. Nem is akármilyen produkciókkal.

Először zenészeink léptek fel: a Forgó Bence, Rédai Péter és Szabó Bálint alkotta gitártriót a Ward Máriás Palik Emília egészítette ki négyessé. A Bence szerezte Train had gone című dalt adták elő, nagy sikerrel. Olyannyira, hogy végül kategóriájuk (csoportos hangszerek) legjobbjai lettek.
Ezután Molnár Bence zsonglőrködött. S ugyanúgy elvarázsolta a közönséget, ahogy Mikulás-napon nálunk tette.Teljesítménye nem maradt elismerés nélkül, különdíjban részesült.
 Bence videója
(Ha a képre kattintva nem jönne be Bence videója, akkor itt a link: https://www.facebook.com/photo.php?v=704180026289518&set=vb.614318791942309&type=3&theater
A jó színvonalú eseményen még a következő kategóriákban adtak ki díjakat: ének kategóriában a Szabó Bálint által kísért Palik Emília lett a legjobb, egyéni hangszeres kategória győztese Derda Regina, Szent Hedvig Kollégium lett, Egyéni és csoportos vers kategóriában Szép Szabolcs a mátrafüredi Vadas Jenő Kollégiumból diadalmaskodott, míg a táncosok között a  Neumann kollégistái Balázs Zoltán, Horváth Tamás ropták a legértékesebben.
Látható, mi hoztunk el két kategória első helyet, ez másoknak nem sikerült. Hatalmas gratuláció és elismerés illeti a versenyzőinket, akik a kollégiumvezetőtől meg is kapják a megfelelő elismerést. Sikeres szereplésünk után, láthatóan jő kedvvel mondta el a zárszót a fesztiválon.




A Fesztiválon készült képeket a Kereskedelmi Kollégium honlapján nézheted meg:
de a facebook oldalunkon is található néhány, elsősorban a mieinket érintő kép.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése