2016. május 16., hétfő

Visszatekintő 2. A szpartakiád

Alighanem szorgalmazni kellene - nem is kicsit, hanem nagyon -, hogy a kollégiumok közötti sportversenyen legyen külön fiú- és leány kollégiumi kategória. Ez a jelenlegi öszvér megoldás se nem igazságos, se nem kedvező a nem vegyes kolik számára.
Nekünk most (is) dühítő, hogy hiába a kitűnő szereplés, még a dobogóra se fértünk fel... Pedig a focicsapat betlije ellenére - van ilyen, a Barca se jutott be a BL 4-be az idén - remekeltünk.
Brukner Gábor vezetésével idén is begyűjtöttük a streetball aranyat, új partnereivel (Nagy Noel, Fehér Zalán, Török Richárd) is ellenállhatatlan volt.
Zalán emellett még akkorát ugrott helyből távolba, mintha ezért plusz ötöst kapna angolból, vagy matekból, vagy mechanikából...
A Szőke tesók visszatértével ismét remek eredményeket értünk el a futószámokban.
A 100 m. síkfutás I. helyezettje Szőke Zoltán, II. helyezettje Szőke Tamás lett.
A 400 m. síkfutás I. helyére Szőke Zoltán érkezett be. Ezek után nem meglepő, ha a 4x100 m. váltófutás I. helyezettje a kolink lett, a Szőkék mellett még Cseh Dávid Fehér Zalán futott.
Hosszabb távon nem ment ennyire jól, de szégyenkezni nincs okunk, az 1500 m. síkfutás III. helyére Török Richárd, IV. helyére pedig Lokonszki Márk futott be.
Szkanderben Smigróczki Bence ért el (kizárás után) harmadik helyet.
Szóval, számoljunk! Volt 8 versenyszám, ebből egyben nem lettünk dobogósok. Kettőben harmadikok lettünk, és ÖTÖT megnyertünk. Ennek ellenére összesítésben még dobogón se vagyunk... Lobbizni kell a változtatásért! Mindenesetre:
Hatalmas gratuláció a fiúknak és a csapatfőnöknek, Kis Sándor tanár úrnak!
Győzteseink

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése